);

Din păcate acest articol este disponibil doar în Maghiară. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ha Te is 25-30 év közötti álláskereső vagy, szíves figyelmedbe ajánljuk rövid, ingyenes, online képzéseinket, melyek segítségével eredményesen fejlesztheted személyes készségeidet kezdőtől a haladó szintig.

Ha sikeresen szeretnétek részt venni az állásinterjúkon, végezzétek el rövid, ingyenes, online tréningjeiket:

  • Készségfejlesztés kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak képzéseinket, melyek megkönnyítik a munkahelyi beilleszkedést és a kommunikációt, különös tekintettel a munkatársakkal való kapcsolattartásra, hatékonyságra és problémamegoldásra.
  • Agrárismeret kezdőknek és középhaladóknak képzéseinket, melyek során ismereteket szerezhetsz az agrárterületekről, az agrárvállalkozások sajátosságairól, azok finanszírozásáról és jogi keretéről, illetve az üzleti tervezés alapjairól.

Várjuk jelentkezésedet online a https://www.eneet-elearning.eu/ linken! Ha bármi kérdésed van az ingyenes tréningek kapcsán, keresd Mérei Patríciát! (patricia.merei@fruto.eu, 20-256-3300)